Kauppakatu 10, 33210 Tampere

0207 669 061

tiiliholvi@tiiliholvi.fi

Avoinna

Ma-pe klo 11.00 – 23.00
La 15.00 - 24.00

Lounas
À la carte-lounas arkisin klo 11.00-14.30
Keittiöllä esivalmisteluaika klo 14.30–16.30. Tällöin rajallinen saatavuus annoksia.

À la carte
Keittiö sulkeutuu 1h ennen sulkemista
Maanantai – perjantai: 16:30–23:00
Lauantai: 15:00–24:00
Tiiliholvin keittiö on aina tilauksesta auki myös arkisin klo 14:30 – 16:30. Saatavilla on myös keittiön päivittäin vaihtuva lista lounaan ja illallisen välissä ilman erillistä tilausta.

Paremman ruoan ja viinin puolesta

Historiallisen jugendtalon kellarissa, aivan Tampereen ydinkeskustassa, voit kokea holviravintolan ainutlaatuisen tunnelman. Kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiötiimimme valmistaa moderneja pohjoismaisia sekä kansainvälisiä ruokaelämyksiä. Kauden laadukkaimmat raaka-aineet jalostuvat joka kerta herkullisiksi makujen ilotulitukseksi – pelkästään ajatuskin tuo veden kielelle. Loistava ja ruokiin sopiviksi, tarkkaan harkittu viinivalikoimamme täydentää unohtumatonta kokonaiselämystä.

Galleria

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 viikkoa sitten

Nyt on spesiaalia tarjolla, nimittäin Holvin Pihalla järjestetään huhtikuussa lauantai brunssit 13.4., 20.4., ja 27.4. Klo 11-15!☕️😍

Tarjolla runsas alkuruokabuffet, sekä pöytiin tarjoiltu pää- ja jälkiruoka. Brunssin hinta on 40€.

ALKURUOKABUFFET:

-Parsaperunatortilla
-Taimenmoussea (graavattu taimen + smetana)
-Hauki-ahvenmureketta
-Lohen mätiä
-Paahdettu juuressalaatti ja piparjuurimajoneesia
-Mummonkurkkuja, marinoitua punasipulia
-Vuohenjuustokreemiä, papusalaattia
-Appenzeller + valkohomejuusto hillokkeella
-Spelttivehnäleipää ja mallaslimppua, paahdettua voita

PÄÄRUOAT:

LAUANTAINA 13.4.
HAUDUTETTUA HÄRÄN POSKEA
Pippurikastiketta, perunapyreetä ja porkkanaa
Tai
HÄRKÄPAPUMUREKETTA
Puolukkakuusenkerkkäkastiketta, perunapyreetä ja maa-artisokkaa

LAUANTAINA 20.4.
ANKANRINTAA
Lintu-kirsikkakastiketta, varhaisperuna-kevätsipulisalaattia
Tai
MARINOITUA TOFUA
Varhaisperuna-kevätsipulisalaattia, appelsiini beurre blanc

LAUANTAINA 27.4.
HAUDUTETTUA POSSUNPOSKEA
antiboise-kastiketta, perunapyreetä, paahdettua palsternakka
Tai
SELLERIPIHVIÄ
perunapyreetä, kaprisvelouté

JÄLKIRUOKANA
Valkosuklaa namelaka, marjoja, marenkia

Pöytävarauksen voit tehdä soittamalla 0207 669 061 tai sähköpostitse tiiliholvi@tiliholvi.fi

Nähdään Holvin Pihalla❤️

📍Kauppakatu 10 (Tiiliholvin sisäpiha)
☎️0207 669 061
✉️tiiliholvi@tiiliholvi.fi

#brunssi #brunssitampere #lauantaibrunssi #holvinpiha #tiiliholvi #tiiliholvitampere
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Nyt on spesiaalia tarjolla, nimittäin Holvin Pihalla järjestetään huhtikuussa lauantai brunssit 13.4., 20.4., ja 27.4. Klo 11-15!☕️😍

Tarjolla runsas alkuruokabuffet, sekä pöytiin tarjoiltu pää- ja jälkiruoka. Brunssin hinta on 40€.

ALKURUOKABUFFET:

-Parsaperunatortilla
-Taimenmoussea (graavattu taimen + smetana)
-Hauki-ahvenmureketta
-Lohen mätiä
-Paahdettu juuressalaatti ja   piparjuurimajoneesia
-Mummonkurkkuja, marinoitua punasipulia
-Vuohenjuustokreemiä, papusalaattia
-Appenzeller + valkohomejuusto hillokkeella
-Spelttivehnäleipää ja mallaslimppua, paahdettua voita

PÄÄRUOAT: 

LAUANTAINA 13.4.
HAUDUTETTUA HÄRÄN POSKEA
Pippurikastiketta, perunapyreetä ja porkkanaa
Tai
HÄRKÄPAPUMUREKETTA
Puolukkakuusenkerkkäkastiketta, perunapyreetä ja maa-artisokkaa

LAUANTAINA 20.4.
ANKANRINTAA
Lintu-kirsikkakastiketta, varhaisperuna-kevätsipulisalaattia
Tai
MARINOITUA TOFUA
Varhaisperuna-kevätsipulisalaattia, appelsiini beurre blanc
 
LAUANTAINA 27.4.
HAUDUTETTUA POSSUNPOSKEA
antiboise-kastiketta, perunapyreetä, paahdettua palsternakka
Tai
SELLERIPIHVIÄ
perunapyreetä, kaprisvelouté

JÄLKIRUOKANA
Valkosuklaa namelaka, marjoja, marenkia

Pöytävarauksen voit tehdä soittamalla 0207 669 061 tai sähköpostitse tiiliholvi@tiliholvi.fi

Nähdään Holvin Pihalla❤️

📍Kauppakatu 10 (Tiiliholvin sisäpiha)
☎️0207 669 061
✉️tiiliholvi@tiiliholvi.fi

#brunssi #brunssitampere #lauantaibrunssi #holvinpiha #tiiliholvi #tiiliholvitampere
Lataa lisää