Tilat

Kabinetit

Laterna

Tilaus- ja juhlaravintola Laterna tarjoaa vierailijalleen palasen menneen ajan loistoa keskellä nykypäivää. Tilamme ovat hyvin muuntautuvat – voit valita tunnelmallisen ja rauhallisen Sillanpää-kabinetin tai Sali-kabinetin.

Henriks

Henriksin kaksi kabinettia varattavissa mukavaan yhdessäoloon, juhliin ja kokouksiin. Emme peri tilavuokraa ruokailun yhteydessä. Isompi kabinettimme noin 25 hengelle ja pienempi noin 12 hengelle.

Tiiliholvi

Tiiliholvissa kabinettitilat palvelevat kaikissa juhlissa ja ovat saatavilla kaikille aukiolopäivillemme.

Kabinetit on varattavissa myös pienille ryhmille muutamasta henkilöstä alkaen

Salit

Aleksis

Moderni ravintola Aleksis tarjoaa loistavat ja nykyaikaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Kokousten ja seminaarien lisäksi järjestyvät
tuotelanseeraukset, lehdistötilaisuudet ja erilaiset juhlat.

Laterna

Tilaus- ja juhlaravintola Laterna tarjoaa vierailijalleen palasen menneen ajan loistoa keskellä nykypäivää. Voit valita vanhoilla kristallikruunuilla ja antiikkihuonekaluilla sisutetun kauniin ravintolasalimme. Halusit sitten tyylikkään asiakastapahtuman tai lämminhenkisen perhejuhlan, Laterna on oikea paikka juuri Sinun juhlillesi.

Tiiliholvi

Tiiliholvissa vietät parhaimmat juhlat, häät ja karonkat, kysythän rohkeasti lisää
yksityistilaisuuksista henkilökunnaltamme.

Saunatilat

Aleksis

Aleksin-ravintola toimittaa ja palvelee Techopolis Yliopistonrinteen Kansleri saunalla. Ylimmän kerroksen VIP tila antaa upeat puitteet niin kokouksille, kuin illanviettoonkin.

Tila sisältää langattoman tietoliikenneyhteyden TechnoWLAN, dataprojektorin tai LCD-näytön ja fläppi- tai tussitaulun. Tilassa tarjolla
muistiinpanovälineitä. Tilattavissa myös
tarjoilupalveluita, assistenttipalveluita, tulostuspalveluita ja kannettava tietokone.

Tilakyselyt ja varaukset Technopolis Yliopistonrinteen kautta.